Acasa - Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal - Reclamatii - Termeni si conditii de utilizare si de incheiere - Politica de folosire a cookie-urilor
Asigurarea RCA
Asigurarea CASCO pentru FIECARE
Asigurarea de Tractare Auto
Asigurarea CMR
Asigurarea ROTR
Asigurarea de raspundere fata de calatori si bagaje
Asigurarea Biciclistilor
Asigurarea de Malpraxis Medical
Asigurarea de raspundere civila profesionala a avocatilor
Asigurarea de raspundere civila profesionala a arhitectilor
Asigurarea locuintei (obligatorie si/sau facultativa)
Asigurarea de calatorie in strainatate
Asigurarea de sanatate privata
Informatii despre schimbarile RCA din 2016
Cum se comanda corect o asigurare RCA ?
Riscurile acoperite si excluderile contractului RCA
Asigurare RCA pentru inmatriculare / transcriere
Cum se suspenda contractul RCA ?
Informatii despre sistemul Bonus-Malus
Cum transferam clasa Bonus-Malus ?
Informatii despre baza de date CEDAM
Restituirea primei de asigurare RCA
Cum preluam o comanda si metode de plata explicate

RCA Ieftin

comenzi@rcapedia.ro
2017.17
Marti : 09.30 - 19.00
  • MyAccount
  • Acasa
    Produsele/Serviciile noastre
    Calculator RCA
    CASCO pentru FIECARE
    Asigurarea de Tractare Auto
    Schimbarile RCA din 2016
    Acoperiri si excluderi RCA
    Asigurare RCA pentru inmatriculare/transcriere
    Suspendare RCA
    Sistemul Bonus-Malus
    Transfer clasa B/M
    Informatii CEDAM
    Asigurarea locuintei
    Asigurarea Biciclistilor
    Malpraxis Medical
    Asigurarea CMR
    Asigurarea ROTR
    Asigurarea de calatorie
    Asigurarea de raspundere fata de calatori si bagaje
    Asigurarea RCP avocati
    Asigurarea RCP arhitecti
    Asigurarea de sanatate
    Daune
    Plata si Livrare
    Reclamatii
    Despre noi
    Contact
    Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal


    Offline de 10 ani
    inca din 2007.
    Online din 2010
    prezenti oriunde.
    75.000 de contracte
    de asigurare.
    Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal afisate URL: https://www.rcapedia.ro si colectate prin formularul on-line de comanda

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER autorizat de catre AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA avand numarul RBK-754 in Registrul brokerilor de asigurare, in calitate de operator date cu caracter personal inscris sub numarul 16822 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

    Scopul colectarii datelor este ofertarea, negocierea, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

    Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru ofertare, negociere, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

    Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de dumneavoastra.

    Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai societatilor de asigurare.

    Operatorul foloseste servicii ale societatilor de curierat rapid pentru livrarea corespondentei catre dumneavoastra, scop în care furnizeaza acestora date cu privire la adresa de livrare si numarul de telefon de contact convenit cu acceptul dumneavoastra.

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

    Datele dumneavoastra sunt transferate pe serverele societatilor de asigurare in scopul prelucrarii lor in procesul de ofertare, incheiere contracte de asigurare si in scopul indeplinirii obligatiilor asumate prin contract.

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


    Descriere procedura de protectie a datelor cu caracter personal afisate URL: https://www.rcapedia.ro si colectate prin formularul on-line de comanda

    Site-ul rcapedia.ro este mijlocul electronic de comercializare a contractelor de asigurare de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER, aflat la adresa URL: https://www.rcapedia.ro.

    Site-ul rcapedia.ro este destinat consumatorilor potentiali si/sau finali, asigurati si/sau potentiali asigurati care au calitatea de utilizatori ai acestui site.

    Utilizatorii site-ului rcapedia furnizeaza brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER informatii referitoare la date personale (nume/prenume, adresa, e-mail, numar telefon si nu numai) inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site.

    Prin accesarea site-ului rcapadia.ro si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestuia de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER, utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularul on-line de comanda, de completat.

    Orice utilizator care acceseaza site-ul rcapedia.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER pentru:

    - efectuarea de comunicari in scopul intermedierii produselor publicate pe site-ul rcapedia.ro;
    - furnizarea produselor publicate pe site-ul rcapedia.ro, incluzand procesarea formularului de comanda, facturarea, solutionarea cererilor si a petitiilor, prevenirea/depistarea fraudelor.

    In cazul in care un utilizator al site-ului rcapedia.ro nu doreste ca brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER sa proceseze datele sale cu caracter personal, utilizatorul va trimite o scrisoare catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER la comenzi@rcapedia.ro in scopul solicitarii si manifestarii dreptului de acces si interventie la datele cu caracter personal, dreptului de opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a dreptului de a nu fi supus unei decizii individuale.

    Brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER aplica metodele cele mai moderne si mai performante pentru oferirea celui mai inalt grad de siguranta a datelor cu caracter personal si tranzactiilor electronice.

    Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.

    Plata pentru achizitionarea produselor de pe site-ul rcapedia.ro poate fi efectuata si prin intermediul solutiilor de plata online. Informatiile privind datele cardului bancar nu sunt transferate si implicit nu pot fi stocate pe serverele brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER.

    Orice incercare neautorizata de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului rcapedia.ro sau de a afecta performantele sistemului informatic al brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER este tentativa de fraudare a site-ului rcapedia.ro care pune in miscare cercetarea penala impotriva faptuitorului.


    Aplicatia RcaPedia