Acasa - Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal - Reclamatii - Termeni si conditii de utilizare si de incheiere - Politica de folosire a cookie-urilor
Asigurarea RCA
Asigurarea CASCO pentru FIECARE
Asigurarea de Tractare Auto
Asigurarea CMR
Asigurarea ROTR
Asigurarea de raspundere fata de calatori si bagaje
Asigurarea Biciclistilor
Asigurarea de Malpraxis Medical
Asigurarea de raspundere civila profesionala a avocatilor
Asigurarea de raspundere civila profesionala a arhitectilor
Asigurarea locuintei (obligatorie si/sau facultativa)
Asigurarea de calatorie in strainatate
Asigurarea de sanatate privata
Cum se comanda corect o asigurare RCA ?
Legea 132/2017 (Legea RCA) explicata
Ce este contractul RCA si cu ce difera fata de polita RCA ?
Riscurile acoperite si excluderile contractului RCA
Descrierea procesului de despagubire RCA
Constatarea amiabila
Tarifele de referinta RCA
Asiguratul cu risc ridicat
Decontarea directa RCA
Inlocuirea temporara a vehiculului avariat
Obligatiile asiguratului RCA
Asigurarea RCA multipla
Conducatorii auto in asigurarea RCA
Documentul Carte Verde
Verificarea asigurarii RCA
Cererea de despagubire RCA si cuantumul despagubirilor
Accident cu vehicul neasigurat RCA
Informatii despre schimbarile RCA din 2016
Asigurare RCA pentru inmatriculare / transcriere
Asigurare RCA pentru numar provizoriu
Informatii despre sistemul Bonus-Malus
Cum transferam clasa Bonus-Malus ?
Modificarea clasei B/M pentru PF
Informatii despre baza de date CEDAM
Cum se suspenda contractul RCA ?
Incetarea / desfiintarea / denuntarea contractului RCA
Restituirea primei de asigurare RCA
Fondul national de protectie
Suspendarea inmatricularii
Informatii despre ITP
Plata si livrare
Despre noi
Cum preluam o comanda si metode de plata explicate
Mandatul de brokeraj
Legea 191/2015 - Completari la Legea PAD
Informatii despre polita PAD
Ce fac in caz de dauna PAD ?

RCA Ieftin

Consultanta online din 2007
2018.2
Program Luni : 09.30 - 19.00 si suntem si pe Facebook si pe Twitter.
 • MyAccount
 • Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal


  Consultanta online de 11 ani
  inca din 2007.
  Online din 2007
  prezenti oriunde.
  75.000 de contracte
  de asigurare.
  Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal afisate URL: https://www.rcapedia.ro si colectate prin formularul on-line de comanda

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER autorizat de catre AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA avand numarul RBK-754 in Registrul brokerilor de asigurare, in calitate de operator date cu caracter personal inscris sub numarul 16822 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal al AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

  Scopul colectarii datelor este ofertarea, negocierea, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

  Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru ofertare, negociere, incheierea contractelor de asigurare, acordare asistenta inainte si pe durata derularii contractelor.

  Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor solicitate de dumneavoastra.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai societatilor de asigurare.

  Operatorul foloseste servicii ale societatilor de curierat rapid pentru livrarea corespondentei catre dumneavoastra, scop în care furnizeaza acestora date cu privire la adresa de livrare si numarul de telefon de contact convenit cu acceptul dumneavoastra.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Datele dumneavoastra sunt transferate pe serverele societatilor de asigurare in scopul prelucrarii lor in procesul de ofertare, incheiere contracte de asigurare si in scopul indeplinirii obligatiilor asumate prin contract.

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


  Descriere procedura de protectie a datelor cu caracter personal afisate URL: https://www.rcapedia.ro si colectate prin formularul on-line de comanda

  Site-ul rcapedia.ro este mijlocul electronic de comercializare a contractelor de asigurare de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER, aflat la adresa URL: https://www.rcapedia.ro.

  Site-ul rcapedia.ro este destinat consumatorilor potentiali si/sau finali, asigurati si/sau potentiali asigurati care au calitatea de utilizatori ai acestui site.

  Utilizatorii site-ului rcapedia furnizeaza brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER informatii referitoare la date personale (nume/prenume, adresa, e-mail, numar telefon si nu numai) inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site.

  Prin accesarea site-ului rcapadia.ro si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestuia de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER, utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularul on-line de comanda, de completat.

  Orice utilizator care acceseaza site-ul rcapedia.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de comanda de pe acest site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal de catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER pentru:

  - efectuarea de comunicari in scopul intermedierii produselor publicate pe site-ul rcapedia.ro;
  - furnizarea produselor publicate pe site-ul rcapedia.ro, incluzand procesarea formularului de comanda, facturarea, solutionarea cererilor si a petitiilor, prevenirea/depistarea fraudelor.

  In cazul in care un utilizator al site-ului rcapedia.ro nu doreste ca brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER sa proceseze datele sale cu caracter personal, utilizatorul va trimite o scrisoare catre brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER la comenzi@rcapedia.ro in scopul solicitarii si manifestarii dreptului de acces si interventie la datele cu caracter personal, dreptului de opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a dreptului de a nu fi supus unei decizii individuale.

  Brokerul de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER aplica metodele cele mai moderne si mai performante pentru oferirea celui mai inalt grad de siguranta a datelor cu caracter personal si tranzactiilor electronice.

  Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.

  Plata pentru achizitionarea produselor de pe site-ul rcapedia.ro poate fi efectuata si prin intermediul solutiilor de plata online. Informatiile privind datele cardului bancar nu sunt transferate si implicit nu pot fi stocate pe serverele brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER.

  Orice incercare neautorizata de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului rcapedia.ro sau de a afecta performantele sistemului informatic al brokerului de asigurare PREVENTIV INSURANCE BROKER este tentativa de fraudare a site-ului rcapedia.ro care pune in miscare cercetarea penala impotriva faptuitorului.


  Aplicatia RcaPedia