MyAccount RcaPedia - Administreaza comenzile cu contul de FaceBook.

1. Foloseste numai datele din certificatul de inmatriculare, cartea de identitate a vehiculului sau din fisa de inmatriculare !

Conteaza numai proprietarul si vehiculul, nu conteaza cine utilizeaza vehicolul daca nu e situatia unui leasing ! Nu se tine cont de contractul de vanzare-cumparare fara demararea procedurilor legale de inmatriculare, in asigurare se trec datele din actele vehiculului ! Daca vrei sa treci alt proprietar in asigurare demareaza procesul de inmatriculare.

2. Informatii false, tarife false !

Introducerea unor informatii false va duce la afisarea unor preturi false. Nu exista preturi informative; fiecare proprietar impreuna cu vehiculul sau fac o combinatie unica in baza careia se stabileste istoricul accidentelor.

3. Costul transportului si timpul de livrare !

Costul transportului va fi afisat in dreptul fiecarei societati de asigurari iar despre timpul de livrare vezi sectiunea de Asistenta : www.rcapedia.ro/asistenta/.


Client vechi ?
Asigurarea RCA se emite in vederea inmatricularii cand :
- se schimba proprietarul* si/sau numarul de inmatriculare
- vehiculul este nou si se inmatriculeaza pentru prima data
- vehiculul este adus din strainatate si se inmatriculeaza in Romania
* La iesirea din leasing asigurarea RCA ramane valabila.
Tip persoana pentru RCA Ieftin
Date despre proprietar
Categorie vehicul RCA ieftin
Date despre vehicul
Data intrare in valabilitate RCA Ieftin
Intrarea in valabilitate si durata
RCA ieftin
Reduceri comerciale

CalculeazaRCA este prescurtarea de la raspunderea civila auto si este o asigurare obligatorie pentru toti soferii care circula pe drumurile publice, exceptie facand vehiculele cu tractiune animala.

Circularea fara o asigurare RCA valabila poate duce pana la radierea din circulatie a vechiculului insa, de obicei, coducatorul este sanctionat cu o amenda cuprinsa intre 1000 si 2000 de lei (conform art. 64 din Legea nr. 136/1995) impreuna cu sanctiuni complementare precum retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor cu numerele de inmatriculare (stabilite de Codul Rutier). Daca esti sanctionat in acest mod vei primi de la politistul rutier o dovada inlocuitoare fara drept de circulatie.

Pentru ca asigurarea RCA este o asigurare pentru ceilalti participanti la trafic majoritatea soferilor alege sa incheie un RCA Ieftin insa inainte de a va decide va recomandam sa cititi despre :

Sistemul bonus malus - sistemul a fost introdus in 2010 pentru PF si in anul 2012 pentru PJ si cuprinde 14 clase de bonus si 8 de malus asa ca atentie la CNP/CUI si seria de sasiu pentru ca iti poate ieftini asigurarea RCA cu pana la 50% sau scumpi cu 100%, in functie de istoricul din CEDAM