Acasa - Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal - Reclamatii - Termeni si conditii de utilizare si de incheiere - Politica de folosire a cookie-urilor
Asigurarea RCA
Asigurarea CASCO pentru FIECARE
Asigurarea de Tractare Auto
Asigurarea CMR
Asigurarea ROTR
Asigurarea de raspundere fata de calatori si bagaje
Asigurarea de Malpraxis Medical
Asigurarea de raspundere civila profesionala a avocatilor
Asigurarea de raspundere civila profesionala a arhitectilor
Asigurarea locuintei (obligatorie si/sau facultativa)
Asigurarea de calatorie in strainatate
Asigurarea de sanatate privata
Informatii despre schimbarile RCA din 2016
Cum se comanda corect o asigurare RCA ?
Riscurile acoperite si excluderile contractului RCA
Asigurare RCA pentru inmatriculare / transcriere
Cum se suspenda contractul RCA ?
Informatii despre sistemul Bonus-Malus
Cum transferam clasa Bonus-Malus ?
Informatii despre baza de date CEDAM
Restituirea primei de asigurare RCA
Cum preluam o comanda si metode de plata explicate

RCA Ieftin

comenzi@rcapedia.ro
2017.14
Miercuri : 09.30 - 19.00
 • MyAccount
 • Acasa
  Produsele/Serviciile noastre
  Calculator RCA
  CASCO pentru FIECARE
  Asigurarea de Tractare Auto
  Schimbarile RCA din 2016
  Acoperiri si excluderi RCA
  Asigurare RCA pentru inmatriculare/transcriere
  Suspendare RCA
  Sistemul Bonus-Malus
  Transfer clasa B/M
  Informatii CEDAM
  Asigurarea locuintei
  Malpraxis Medical
  Asigurarea CMR
  Asigurarea ROTR
  Asigurarea de calatorie
  Asigurarea de raspundere fata de calatori si bagaje
  Asigurarea RCP avocati
  Asigurarea RCP arhitecti
  Asigurarea de sanatate
  Daune
  Plata si Livrare
  Reclamatii
  Despre noi
  Contact
  Asigurarea CASCO pentru FIECARE


  1 oferta de asigurare
  cu un singur calcul
  Transport gratuit
  oriunde in Romania pentru orice comanda
  Asigurarea pe email
  la plata prin instrumente bancare

  Pasul 1 : Iti prezentam avantajele produsului de asigurare.

  Este important sa se fie intelese beneficiile si excluderile oferite de produs.
  Pasul 2 : Comanzi asigurarea CASCO pentru FIECARE.

  Accepti beneficiile si excluderile si plasezi comanda.
  Pasul 3 : Emitem asigurarea si o expediem pe email.

  Preluam comanda ta, de regula, in maxim 30 de minute - poate dura si putin mai mult. Verificam datele cu cele din documente si apoi emitem si expediem asigurarea la adresa indicata in comanda.  Asigurarea CASCO pentru FIECARE


  Obiectul asigurarii il constituie asigurarea autovehiculului si a echipamentelor pentru pagube produse acestora.

  Acest produs de asigurare este oferit de City Insurance pentru vehicule mijloc de trasport terestru care se deplaseaza pe roti sau senile, cu exceptia celui care circula pe sine, echipat cu motor de propulsie care se deplaseaza pe drumuri publice prin mijloace proprii si conform legii este supus inmatricularii in Romania, inregistrat in evidentele Serviciului Public Comunitar - Regim Permise Auto si Certificate de Inmatriculare Judetean sau al Municipiului Bucuresti, avand eliberat un certificat de inmatriculare de catre acesta.

  Ce se asigura ?


  Asiguratorul acorda despagubiri in limita sumei asigurate, pentru pagubele materiale, cauzate autovehiculului mentionat in Polita, numai pe perioada asigurata, dupa cum urmeaza:

  A) AVARII:

  3.1.1 avariere provocata de incendiu, explozie, trasnet (inclusiv explozia rezervorului de carburant sau a celui de aer comprimat), chiar daca explozia/trasnetul nu au fost urmate de incendiu. In caz de incendiu, se acorda despagubiri pentru pagube produse prin afumare, patare, carbonizare sau diverse alte distrugeri. In caz de explozie se acorda despagubiri si pentru pagube produse atunci cand explozia s-a produs la distanta de autovehiculul respectiv, daca explozia a fost cauza avariei.

  3.1.2 avariere provocata de caderea pe autovehicul a unor corpuri (copaci, blocuri de gheata sau de zapada, bolovani etc.) sau de caderea unor corpuri pe cladirea in care se afla autovehiculul, inclusiv a stratului de zapada cazut de pe un imobil (greutatea stratului de zapada/gheata) sau avalansei de zapada.

  3.1.3 avariere ca urmare a fenomenelor atmosferice si calamitatilor naturale: ploaie torentiala, grindina, furtuna, cutremur de pamant, inundatie, prabusire sau alunecare de teren. In caz de inundatie, se acorda despagubiri si pentru pagube produse ca urmare a acoperirii cu un strat de apa a locului in care se afla parcat/garat/stationat autovehiculul, precum si pentru pagube produse de actiunea mecanica a apelor curgatoare sau a obiectelor purtate de apa. In caz de trasnet, furtuna, cutremur, prabusire/alunecare de teren se acorda despagubiri si pentru pagube produse autovehiculului prin efecte indirecte, de exemplu: prabusirea unui copac lovit de trasnet, actiunea mecanica a obiectelor purtate de furtuna, daramarea acoperisului/constructiei in care se afla autovehiculul ca urmare a greutatii stratului de zapada.

  B) FURT:

  Asiguratorul acorda despagubiri pentru maxim 1 (un) eveniment pentru intreaga perioada asigurata in cazul:

  3.1.4 furtulului autovehiculului sau al unor parti componente sau piese ale acestuia.

  3.1.5 pagubelor produse autovehiculului ca urmare a furtului/tentativei de furt a autovehiculului, partilor componente, pieselor acestuia.

  C) SPARGERE, CIOBIRE, CRAPARE SI FISURARE - maxim 2 evenimente:

  Asiguratorul acorda despagubiri pentru maxim 2 (doua) evenimente pentru intreaga perioada asigurata in cazul:

  3.1.6 pagubelor produse de accident auto sau ca urmare a riscurilor detaliate la lit. A), B) elementelor vitrate - parbriz, luneta, geamuri laterale, faruri, stopuri, proiectoare, geamuri oglinzi, semnalizatoare, trapa, plafon din sticla si orice lampa pozitionata pe autovehicul.

  Nu sunt acoperite prin asigurare:

  4.1 Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru daunele/prejudiciile cauzate direct sau indirect de:
  a) orice consecinte ale razboiului, invaziei, actiunii unui dusman extern, ostilitatilor (indiferent daca razboiul a fost declarat sau nu), razboiului civil, revoltei, revolutiei, insurectiei, rebeliunii, grevei, grevei patronale (lock out), tulburarilor civile, dictaturii militare, uzurparii de putere, persoane rauvoitoare care actioneaza in nume propriu sau in numele ori in legatura cu orice organizatie, conspiratiei, confiscarii, nationalizarii, exproprierii cu forta, sechestrarii, rechizitionarii, distrugerii sau avarierii din ordinul oricarui guvern de drept sau de fapt, sau oricarei autoritati publice, actelor paramilitare sau de terorism, sabotaj.
  b) influente ale exploziei atomice, radiatiilor sau contaminarii radioactive.
  c) o defectiune tehnica, viciu de fabricatie de care Asiguratul sau reprezentantii sai aveau cunostinta si nu le-au comunicat.
  d) cheltuieli facute pentru transformarea/imbunatatirea starii autovehiculului in comparatie cu cea anterioara producerii evenimentului asigurat, cele pentru repararea unor avarii sau distrugeri produse de cauze necuprinse in asigurare, si nici cele pentru reconditionari sau reparatii nereusite.
  e) fapte cu consecinte grave si deosebit de grave potrivit legislatiei penale in vigoare sau produse cu intentie de catre Asigurat, alte persoane, sau de catre persoanele fizice care locuiesc impreuna cu Asiguratul.

  4.2 Asiguratorul este indreptatit sa nu acorde despagubiri in cazul in care:
  a) Asiguratul/Contractantul nu si-a indeplinit integral obligatiile decurgand din contractul de asigurare.
  b) se constata de cstre organele competente aspecte ilegale sau frauduloase in legatura cu dobandirea autovehiculului de catre Asigurat.
  c) a fost instituita o ancheta sau o procedura penala in legatura cu paguba, pana la finalizarea acesteia.
  d) dauna a fost produsa direct sau indirect ca urmare a oricarei fapte agresive produsa cu intentia de a provoca o paguba, fara a exista o motivatie ori din razbunare, comisa de o terta persoana chiar necunoscuta, sau de un grup de persoane.
  e) rezultatele obtinute in urma investigatiilor si/sau expertizelor efectuate nu sunt concludente, denota aspecte frauduloase, contrazic declaratiile referitoare la cauzele si imprejurarile producerii evenimentului asigurat sau in legatura cu dauna etc..
  f) pagubele au fost produse in timp ce autovehiculul se afla incredintat unei unitati prestatoare de servicii auto.
  g) pagubele autovehiculului s-au produs in timpul sau ca urmare a transportarii acestuia.
  h) Asiguratul/Contractantul a instrainat autovehiculul sau a cedat prin contract scris dreptul de folosinta al autovehiculului fara instiintarea prealabila a Asiguratorului.
  i) autovehiculul asigurat nu este echipat cu anvelope de iarna conform legislatiei in vigoare.
  j) Asiguratul/Contractantul sau prepusii acestora faciliteaza producerea pagubelor.
  k) pagubele s-au produs ca urmare a utilizarii autovehiculului in afara drumurilor publice, ori pe drumuri publice interzise circulatiei autovehiculelor, pe drumuri care prezinta un pericol iminent de avariere a autovehiculului sau ca urmare a utilizarii autovehiculului pe sectoare de drum destinate exclusiv circulatiei altor categorii de vehicule; fac exceptie de la prezenta excludere spatiile amenajate corespunzator pentru circulatia/stationarea autovehiculelor, anume: curti interioare, garaje, parcari, in care autovehiculul asigurat are acces si poate rula/stationa in conditii de deplina siguranta.
  l) autovehiculul asigurat circula pe drumurile publice fara a avea Inspectie Tehnica Periodica valabila la data evenimentului.

  4.3 Asiguratorul nu acopera daunele produse in urmatoarele imprejurari:
  a) conducatorul autovehiculului asigurat se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a produselor/substantelor stupefiante, medicamentelor cu efecte similare, ori s-a sustras de la recoltarea probelor biologice/toxicologice sau a parasit locul accidentului.
  b) autovehiculul circula fara a avea certificat de inmatriculare valabil/autorizatie de circulatie valabila la data producerii evenimentului asigurat.
  c) autovehiculul, in momentul accidentului, era condus de o persoana fara permis de conducere valabil, ori cu permisul de conducere retras ori anulat sau avea suspendat dreptul de a conduce.
  d) dauna s-a produs in timpul sau ca urmare a participarii autovehiculului la concursuri, intreceri sau antrenamente pentru acestea.
  e) dauna s-a produs ca urmare a unei coliziuni cu un vehicul feroviar (exclusiv tramvai).

  4.4 Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru pagube produse:
  a) si/sau cauzate de incendiul sau explozia produsa prin folosirea in incaperea in care se afla autovehiculul, in interiorul sau in apropierea autovehiculului, a focului deschis, inclusiv a luminii cu flacara deschisa (neaparata de sticla sau sita) ori ca urmare a depozitarii necorespunzatoare a unor substante periculoase sau combustibile.
  b) si/sau provocate de explozii, incendii cauzate de materialele si substantele periculoase transportate. Prezenta excludere valideaza si in cazul utilizarii unor dispozitive improvizate sau neomologate.
  c) prin patrunderea voluntara a autovehiculului in locuri acoperite de apa sau prin actiunea apei aspirate de motor.
  d) tertilor (raspundere civila).

  4.5 In caz de furt Asiguratorul nu acorda despagubiri daca:
  a) nu se inregistreaza o reclamatie la politie in legatura cu furtul sau tentativa de furt.
  b) la comiterea furtului/tentativei de furt au luat parte membrii familiei Asiguratului, persoane care locuiesc si gospodaresc impreuna cu acesta, precum si orice prepus al Asiguratului.
  c) in timpul cat autovehiculul era oprit, stationat voluntar sau parcat ori conducatorul acestuia a iesit din autovehicul fara a scoate cheia din contact ori a incuia usile, cu exceptia cazurilor cand aceste masuri nu erau posibile datorita particularitatilor constructive ale autovehiculului.
  d) in momentul furtului/tentativei de furt, autovehiculul era desfacut in partile sale componente, cu exceptia cazurilor cand furtul/tentativa de furt s-a produs prin efractie la incaperea incuiata in care se afla autovehiculul demontat.
  e) Asiguratul nu depune la Asigurator sau la organele de politie odata cu avizarea furtului total al autovehiculului originalul certificatului de inmatriculare si al cartii de identitate, precum si toate randurile de chei si telecomenzi (dupa caz).
  f) Asiguratul, cu consimtamantul sau, a incredintat autovehiculul asigurat unei terte persoane care nu il restituie.
  g) politia nu confirma furtul autovehiculului asigurat.  Precizari importante


  * Riscurile acoperite si excluderile produsului de asigurare sunt specificate in conditiile generale ale produsului.
  * In cazul in care o societate de asigurare intra in stare de insolventa contractele de asigurare sunt garantate de mecanismul Fondului de Garantare a Asiguratilor.
  * Plata se poate efectua online cu cardul sau prin ordin de plata.
  * Costul (comisionul) serviciilor de intermediere a asigurarilor constand in incheierea politelor de asigurare in numele si in favoarea asiguratilor si a societatilor de asigurare este integral suportat de catre societatile de asigurare. Valoarea absoluta a comisionului se determina prin aplicarea procentului asupra primei de asigurare totala si este inclus in prima totala.
  * Asigurarea CASCO pentru FIECARE este o asigurare de tipul "riscuri nominalizate".
  * Renuntarea unilaterala ori rezilierea se face conform prevederilor legale si contractuale.
  * In vederea incheierii contractului de asigurare se pot solicita documente doveditoare. Prin documente se intelege copii ale unuia sau multor documente precum, fara a ne limita la : copie act de identitate/certificat de inregistrare, certificat de inmatriculare vehicul, carte de identitate a vehiculului, fisa de inmatriculare.
  * Acest produs de asigurare nu necesita inspectie de risc.
  * Informatia din aceasta pagina este generata si actualizata in momentul accesarii ei. Ultima actualizare : 12:44 26.04.2017.


  Aplicatia RcaPedia